Smartboard

Idag har jag varit i skolan och fått lite information om smartboard, vilken fantastisk uppfinning! Tänk vad roligt det blir att undervisa med en sån om skolan jag börjar jobba på har en sån. (Inte för att jag har sökt jobb eller sånt än, har ett tag kvar). Det är som en whiteboard som är kopplad till en projektor och en dator. På tavlan kan man skriva med fingrarna, dra allt dit man vill och sätta upp bilder. Jag kan t.ex. lägga dit en karta över världen och sedan skriva på den. Jag kan sen spara det i datorn och fortsätta någon annan gång eller skicka det till eleverna om det är något de ska träna på. Helt fantastisk uppfinning som kanske gör undervisningen lite roligare, i alla fall för oss lärarstudenter som ska undervisa med hjälp av den nästa vecka.


Kommentarer
Postat av: danten89

Härligt =)

Men ja.. det var ju inte den bästa versionen av Waterloo precis? :P

2012-05-25 @ 20:01:55
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: ava miranda

sv: haha jag vet det låter fett skumt men vi fick lappar och det stod Big Brother på min och det var därför jag pratade om det :P De andra fick typ Super Nany, Americas Funniest Home Videos och många fler :D

2012-05-25 @ 21:56:52
URL: http://avamiranda.blogg.se/
Postat av: danten89

Hur mår du annars?=)

2012-05-25 @ 22:26:09
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: danten89

Jag är småpömsig men mår bara fint i hettan :)



Händer mera i helgen?

2012-05-25 @ 22:53:24
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: Mia

Ja nu hoppas jag bara att hon ger 2 poäng så jag får godkänt och slipper omtenta. Men om hon inte ger 1 poäng för den där frågan där jag svarat som i facit, då ska jag kontakta någon högre "makt" på skolan för det poänget ska jag ju ha eftersom det står exakt som i facit.



Såndär smartboard hade en klass som jag praktiserade i, den var riktigt smart :D

2012-05-26 @ 09:25:54
URL: http://miizing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0